WatIsNieuw

Versie 2.4 december 2018

Bugs opgelost waardoor bepaalde pagina's niet bereikbaar bleken; i.v.m. omzetting van http naar https bleken een aantal pagina's niet bereikbaar.

Alle pagina's zijn nu weer bereikbaar.

 

Versie 2.3 mei 2018

In het top menu is de privacystatement van MediationNetwerk.NL toegevoegd onder het kopje Privacy

 

Versie 2.2 oktober 2015

 

Titel NMI omgezet in MfN

De titels NMI geregistreerd en NMI gecertificeerd zijn omgezet naar MfN geregistreerd / MfN registermediator.

Mediationoffertes

Mediatorzoekenden hebben de mogelijkheid om offertes aan te vragen bij ingeschreven mediators van MediationNetwerk.NL; hiertoe kan de mediatorzoekende een offerteaanvraag indienen via MediationNetwerk. De offerteaanvraag wordt vervolgens bij de groep mediators onder de aandacht gebracht die voldoen aan specificatie van de offerteaanvraag en de voorkeuren van de klant.

De offerteaanvraag bevat o.a. een korte omschrijving van het soort geschil, de regio en eventueel overige voorkeuren van de mediatorzoekenden. Via het contactformulier onder Pre-mediation kan een offerteaanvraag bij mediationnetwerk.nl worden ingediend; deze aanvraag wordt (met uitzondering van de contact/leadgegevens) vervolgens gratis bij de geselecteerde mediators onder de aandacht gebracht. G├źinterresseerde mediators kunnen de leadgegevens vervolgens opvragen conform de leadregeling.

Checkbox: 'Offerteaanvraag'

In het mediatoraccount en in het registratieformulier is per november 2015 een nieuwe checkbox aangemaakt voor een specifiek onderdeel van de nieuwsbrief: 'Offerteaanvraag' . Het account waarin de checkbox nieuwsbrief staat aangevinkt, staat ook automatisch aangevinkt voor het  specifieke onderdeel van de nieuwsbrief (de ontvangst van offerteaanvragen van mediatorzoekenden). Alle mediators die tot en met oktober 2015 stonden afgemeld voor de nieuwsbrief, staan ook afgemeld voor de ontvangst van offerteaanvragen. Indien er geen nieuwsbrief ontvangst is aangevinkt, dan kan men indien gewenst toch in aanmerking komen voor de ontvangst van offerteaanvragen door de checkbox "offerteaanvraag" aan te vinken bij de instellingen in het account . Het uit- of aanzetten van de checkbox voor 'Offerteaanvraag ontvangen' is mogelijk nadat de accounthouder is ingelogd.

Via de nieuwsbrief van oktober 2015 zijn de aangesloten mediators ge├»nformeerd over de mogelijkheid om vrijblijvende offertes uit te brengen.

Leadgegevens

Indien de mediator de leadgegevens van de offerteaanvraag ook wil ontvangen dan kan dit op drie manieren:

 1. Betaald via 'Lead-credits' *
 2. Betaald met 50 % korting via een 'lead-lidmaatschap' **
 3. Gratis leads via een Premiumaccount ***

* Lead-credits : Per 'lead' (contactgegevens offerteaanvraag) worden de leadgegevens door de mediator via e-mail opgevraagd, waarna de verschuldigde credits worden afgeboekt en de leadgegevens per e-mail verstrekt aan de betreffende mediator.

** Lead-lidmaatschap: Via een Lead-lidmaatschap krijgt de mediator 50 % korting per aangeboden Lead en worden de Leadgegevens direct met de offerteaanvraag toegestuurd, nadat de verschuldigde credits zijn afgeboekt.

*** Gratis Leads bij Premiumaccount: Bij een Premiumaccount worden de leadgegevens direct met de offerteaanvraag gratis meegestuurd. 

 

In verband met de mediationoffertes is een 'leadregeling' ingesteld in aanvulling op de algemene voorwaarden en zijn de algemene (gebruiksvoorwaarden) aangepast per 25 oktober 2015 naar versie: 2.0

 

Versie 2.1 februari 2011

Er is een extra beveiligingsupdate doorgevoerd; voor de toegang tot contactformulieren, registraties, wachtwoord-aanvragen moet nu een extra code worden ingevuld.

Via een twitter-widget zijn nu tweets van twitteraars te volgen op de homepage van mediationnetwerk, rechts in beeld onder het kopje "meer informatie'

Een google-zoekapplicatie is toegevoegd op de homepage waarmee deze website te doorzoeken is met willekeurige zoekwoorden.

Het overzicht van mediators in het snel-zoekmenu van de MediatorMarkt is opgedeeld in overzichtelijke pagina's.

Zowel in het uitgebreide menu als het snelzoekmenu zijn handige sorteerfuncties geplaatst boven de zoekresultaten in de MediatorMarkt; er kan worden gesorteerd op resp. Naam, Plaats, Postcode en Tarief zowel in positieve als negatieve richting d.m.v. het aanklikken van de kleine grijze pijltjes boven de betreffende kolom.

De vindbaarheid van de mediatorprofielen is vergroot door diverse aanpassingen op de website; bijvoorbeeld de combinatie van de zoekwoorden "mediatorprofiel" en de 'plaatsnaam'.

Doorvoer van nieuwe mediatorprofielen naar de mediatorlandkaart is geautomatiseerd.

In het mediatorprofiel is een google-map aangebracht.

Het mediator-account is voorzien van een ander overzichtelijker menu met een aantal uitbreidingen; in het menu kunnen de eigen instellingen worden beheerd t.b.v. mediatorprofiel, advertenties, facturen, promotiebanners etc. .

Diverse (nieuws)pagina's en informatieve pagina's (uit het 'topmenu') kunnen nu rechstreeks worden doorgestuurd naar "twitter", "hyves" en "facebook.

 

Versie 2.0 augustus 2009

De volgende vernieuwingen zijn toegepast op de website van mediationnetwerk.nl:

 

Accounts

 • eenvoudige overzichtspagina met alle accountgegevens, instellingen, saldo-logboek (mijn account)
 • gebruikersnaam en e-mailadres wijzigen is nu mogelijk (zonder verlies van profielen etc)
 • meerdere profielen onder 1 account mogelijk (betaalde optie); er is max. 1 account per uniek e-mailadres / IP-adres
 • login-formulier heeft "onthoud mij" functie
 

MediatorMarkt

 • "postcode veld" in zoekresultaten toegevoegd
 • uitgebreidere zoekmethoden in de mediatormarkt; er zijn sorteerfuncties geplaatst op woonplaats, postcode, naam, tariefgroep en tarief. De tarieven zijn nu naar keuze zichtbaar inclusief of exclusief BTW. Tevens is het mogelijk om naast het standaard tarief te zoeken op RVR-tarief (voor mediators aangesloten bij de RVR)
 • bovenaan in de zoekresultaten van de mediatormarkt zijn 5 regels beschikbaar gemaakt voor mediators die hun naam meer willen laten opvallen in de zoekresultaten. Deze posities worden bovenaan de pagina weergegeven met een opvallende gele achtergrond
   

MediatorProfiel

 • in de profielen is een  google-map toegevoegd waarmee bezoekers het adres van de betreffende mediator kunnen lokaliseren
 • er is een regel toegevoegd in het profiel waarin kan worden aangegeven bij welke verenigingen de mediator is aangesloten
   

Extra opties voor mediators (via menu bewerken van het profiel in het account)

 • Er kunnen meerdere profielen aangemaakt worden indien er bijvoorbeeld sprake is van meerdere werkadressen van de mediator of meerdere mediatorprofielen per werkadres (IP-adres) zoals bijvoorbeeld bij een kantoor met meerdere partners.
 • Via het mediatorprofiel kunnen mediators online een prominente positie innemen op de MediatorMarkt; de weergave van het betreffende mediatorprofiel wordt dan met een opvallende gele achtergrond weergegeven in de lijst met mediators; tevens wordt het betreffende profiel in de mediatormarkt bovenaan de zoekresultaten geplaatst. Bij gebruik van de sorteerfuncties blijft het betreffende profiel de opvallende gele achtergrond behouden
 • Optioneel plaatsen van een foto of logo in het mediatorprofiel.

 

Algemeen/overig
 • bij vele onderdelen is een "meer informatie" knopje geplaatst voor gedetailleerde informatie/uitleg

 

 

| Reageren:

MedLogoAdvertenties


Uw advertentie hier?


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retourHuman Care Mediation - Tel 0634827952

De lucht klaren en kwesties oplossen
Scheiding - Familie - Arbeid


Copyright © MediationNetwerk.nl 2007-2020

 

Het gebruik van deze website en gerelateerde applicaties betekent de volledige aanvaarding van onze algemene voorwaarden en aanvullende voorwaarden gesteld in applicaties en andere delen van de site, alsmede dat u hebt kennis genomen van onze privacystatement.