AVG in het kort

Per 25 mei 2018 moeten alle bedrijven in Europa voldoen aan de AVG

De AVG staat voor Algemene Verordering Gegevensbescherming. De wet ziet erop toe dat bedrijven zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens.

De Engelse benaming is: General Data Protection Regulation (GDPR)

Bedrijven dienen aan te geven hoe zij omgaan met de privacy. Gebruikelijk wordt hiertoe een z.g.n. 'PrivacyStatement' opgemaakt en aan klanten/publiek duidelijk gemaakt. Indien er door een bedrijf persoonsgegevens met derden worden gedeeld, dan dient er in de meeste gevallen een verwerkingsovereenkomst te worden gesloten met de betreffende derde partij, waarin staat vermeld welke persoonsgevens er worden gedeeld en op welke wijze deze worden verwerkt. Tevens dient er een verwerkingsregister te worden bijgehouden, waarin staat vermeld met welke 'derden' een verwerkingsovereenkomst is gesloten.

U kunt de gehele wetgeving rond AVG/GDPR lezen via de website van PrivazyPlan

De privacystatement van MediationNetwerk.NL vindt u in het topmenu op elke pagina van de website onder het kopje Privacy

| Reageren:

MedLogoAdvertenties


Uw advertentie hier?


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Scheidingsmediation

MfN geaccrediteerd familiemediator
035 6472002 info@schleidt.nl


Copyright © MediationNetwerk.nl 2007-2020

 

Het gebruik van deze website en gerelateerde applicaties betekent de volledige aanvaarding van onze algemene voorwaarden en aanvullende voorwaarden gesteld in applicaties en andere delen van de site, alsmede dat u hebt kennis genomen van onze privacystatement.