Gratis Mediation-Offerte

Vraag gratis mediationoffertes aan voor uw mediationopdracht via de pre-mediationpagina

of bel: 035 5380399.

Op de Pre-Mediation pagina van mediationnetwerk kunt u uw opdracht beschrijven en uw voorkeuren voor een mediator opgegeven (zoals de regio waarin de mediation moet plaatsvinden, het tarief van de mediator en de eventuele kenmerken waaraan de mediator verder moet voldoen).

Uw aanvraag wordt vertrouwelijk en met grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Zonodig wordt er contact met u opgenomen om de aanvraag verder compleet te maken.U kunt de aanvraag versturen via het webmailformulier op de Pre-Mediation pagina of bellen met de helpdesk: 035 5380399 .

Een goedgekeurde mediationaanvraag wordt via onze nieuwsbrief bij de aangesloten mediators ANONIEM onder de aandacht gebracht. Alleen mediators die aan de randvoorwaarden van uw mediationaanvraag voldoen en zich committeren aan uw en onze randvoorwaarden komen in aanmerking voor het uitbrengen van een offerte via mediationnetwerk.nl . U krijgt op deze manier gerichte en serieuze mediation-offertes waarmee u een gedegen start kan maken met de best passende mediator voor uw mediation.

| Reageren:

MedLogoAdvertenties


Uw advertentie hier?


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retourCopyright © MediationNetwerk.nl 2007-2020

 

Het gebruik van deze website en gerelateerde applicaties betekent de volledige aanvaarding van onze algemene voorwaarden en aanvullende voorwaarden gesteld in applicaties en andere delen van de site, alsmede dat u hebt kennis genomen van onze privacystatement.