Ik ben Mediator

 

Gratis Account aanmaken

Maak gratis een account aan, waarna u gebruik kunt maken van de onderstaande diensten.

pijltje Registreren


Gratis MediatorProfiel aanmaken voor weergave in de MediatorMarkt en MediatorKaart

Nadat u ingelogd bent kunt u via het menu “mijn profiel(en)” eenvoudig een profiel aanmaken en uw gegevens invullen. Nadat uw profiel is aangemaakt bent u direct vindbaar in de MediatorMarkt.
Binnen 24uur bent u ook vindbaar op de MediatorKaart, deze wordt 1x per dag geupdate.Betaalde Opties (hiervoor moet u eerst inloggen op uw account)

- Extra profielen ; bijvoorbeeld als u meerdere (bedrijfs)locaties heeft
- Logo/foto in uw profiel zetten; kies bewerken van uw profiel (via menu profiel in uw account)
- Omhoogplaatsen in de MediatorMarkt (via het menu bewerken van profiel binnen uw account).
- Adverteren op MediationNetwerk.nl ; via het menu advertenties in uw account.

 

Voor bovengenoemde opties heeft u voldoende saldo nodig; u kunt uw saldo opwaarderen via de optie 'opwaarderen' onder het menu 'saldo' in 'mijn account' nadat u bent ingelogd. 

 

Offerteaanvraag ontvangen via MediationNetwerk.NL

Alle mediators die een mediatorprofiel aanhouden bij mediationnetwerk.nl ontvangen een e-mailnotificatie als er een offerteaanvraag bij ons binnenkomt, waarvan de klantvoorkeuren en vestigingsplaats/werkregio overeenstemmen met de gegevens van het betreffende mediatorprofiel. Om offertes uit te brengen zijn de leadgegevens (contactgegevens aanvrager) nodig die op twee manieren worden verstrekt:

I.  Direct via een Premium-account of Lead-Lidmaatschap

II. Indirect via Lead-credits.

 

Premium-account

Met een Premium-account ontvangt u onbeperkt offerteaanvragen met de betreffende leadgegevens en kunnen de aangeschafte credits worden aangewend voor alle bovengenoemde opties op onze website ter verbetering van vindbaarheid, advertenties, toevoeging extra mediatorprofiel etc.

Altijd waar voor uw geld en een voordelige en makkelijke manier om in aanmerking te komen voor relevante offerteaanvragen van cliënten binnen uw werkgebied.

 

Lead-Lidmaatschap

Het 'Lead-lidmaatschap' is een abonnement voor de directe ontvangst van leadgegevens bij de offerteaanvraag van potentiële klanten voor mediation. De mediator beschikt zo direct over de contactgegevens van de aanvrager bij de ontvangst van de offerteaanvraag.

 

Lead-credits

Per offerteaanvraag besluit u of deze interessant genoeg is om op te offreren; in reactie op de offerteaanvraag geeft u bij ons aan dat u de bijbehorende contactgegevens wilt ontvangen.

 

Voor meer informatie over Premium-account, Lead-Lidmaatschap en/of Lead-credits, bekijk de pagina over de leadregeling of neem contact met ons op via leads@mediationnetwerk.nl of bel: 035 538 03 99

 

 

| Reageren:

MedLogoAdvertenties


Uw advertentie hier?


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retourScheidingsmediation

MfN geaccrediteerd familiemediator
035 6472002 info@schleidt.nl


Copyright © MediationNetwerk.nl 2007-2020

 

Het gebruik van deze website en gerelateerde applicaties betekent de volledige aanvaarding van onze algemene voorwaarden en aanvullende voorwaarden gesteld in applicaties en andere delen van de site, alsmede dat u hebt kennis genomen van onze privacystatement.